Hakkında Yangın kapısı

Wiki Article

Bapların bizatihi kapatır düzenekler ile donatılması ve itfaiyeci veya görevlilerin gerektiğinde haricen karıneriye girebillmelerine imkân esenlanması gerekir.

Kullanıcı bastırık katsayısı: Strüktürlarda özlük başına sakıt tasarruf düzının metrekare cinsinden m2/nefer olarak ifadesini,

Sonunda insanlar yangın simultane dolaysız olarak hariçya yetişebilir ve bodrum kattakiler de falsolulıkla üst katlara çıkmadan dışarıya çıkabilir.

Yangın merdiveninin basamakları kaygan olmamalı, yüksekliği 18 santimetreden ziyade olmamalıdır. Merdivende bir ölümlü ayakta durduğu saat yüksekliği en azca 210 cm olmalıdır ki başı yukarıya değmesin. Dış merdivenlerde ise kullanılan malzemenin yangına 60 dakika dayanabilmesi gerekmektedir.

Bir öbür şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan okkalı olmaması gerekir.

Menteşeleri Denetçi Edin: Bütün menteşelerin nakıs yahut üzgün vidalar olmadan tıkızca sabitlendiğinden tehlikesiz olun. Bapnın uygun şekilde hizmetının strüktürldığından ve yangının yoğunluğunda insicamlı çaldatmaıştığından sakıncasız olun.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra yapılabilecek sıva tamiratı ve boya davranışleri sayesinde baplar beis görmez.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Hayati önemi olan yangın kapılarında kaliteden ödün vermeyen firmamız, olası bir yangın simultane hafif ve güvenle kullanacağınız yangın bapsı çeşitleri Yangın kapısı fiyatları ile aradığınız firmadır. TSE ve habitat dışı standartlarında üretimleri ile müstacel hâl ve yangınlarda en kullanışlı ve en birinci sınıf yangın kapısı çeşitlerini üretmektedir.

Koca binalarda tercih edilmesinin sebebi ise yangın zamanında telaşlanmadan palas kaçılabilmesi dâhilindir. Okul, şifahane ve otel kabilinden Yangın kapısı fiyatları alanlarda yangına dayanıklı bedduaşap kapılar kullanılmaktadır. Bu alanlarda zaruri olarak kullanılmaktadır. Yatakhanesi olan binalarda kullanımı bayağı önemlidir. Yangına dayanıklı kapılar aksesuarlar ve özel paneller kullanılarak üretilir. Yangına ve faik sıcaklığa dayanıklı olan bu paneller kapı kucaklerine yerleştirilmesi ile oluşturulur ve bu Yangın kapısı fiyatları kapılar avlu kurtarmaktadır.

Yangın veya müstacel mevki vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Muğla'nın Menteşe ilçesi Kızıldağ mevkisinde iskân yerlerine andıran ormanlık alanda henüz bilinmez nedenle yangın çıktı.

Report this wiki page